For børn

Fødselsdag i MovieHouse Ringsted
Hos MovieHouse har du mulighed for at holde en helt unik børnefødselsdag. Giv ungerne en tur i biografen med masser af hygge, popcorn, sodavand og ikke mindst en god film i de lækreste omgivelser.

Vi reserverer et pyntet bord i foyeren, hvor der kan udpakkes gaver, hygges og spises kagemand inden filmen starter, hvilket er indholdt i prisen.

Det vil også være muligt at købe mad ud fra biografens sortiment. Spørg gerne på tilbud for dette.

Pris kun : kr. 145,- pr. deltager.
- Billet
- Kagemand og saft
- Børne-menu med popcorn og sodavand eller slush ice

Ovenstående tilbud gælder udelukkende ifm. afholdelse af børnefødselsdag i MovieHouse Ringsted og skal derfor afvikles indenfor 10 dage før/efter barnets egentlige fødselsdag.

For at kunne booke arrangment kræves der minimum 10 betalende deltagere. Prisen er gældende for børn under 13 år til ordinære forestillinger, der vælges ud fra normalt program. For børn fra 13 år vil prisen være kr. 160,-. Der kan forekomme tillæg ifm. forlænget spilletid eller 3D film. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

For mere information samt booking kontakt os på: mail@moviehouse-ringsted.dk

Aldersvurdering af film:
Alle film, der vises i landets biografer, vurderes af Medierådet og bliver klassificeret i en af følgende kategorier:
-Tilladt for alle.
-Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år.
-Tilladt for børn over 11 år.
-Tilladt for børn over 15 år.
(Børn, som er fyldt 7 år, kan se alle film i følgeskab med en person, der minimum er fyldt 18 år)

I biografsalens mørke bliver børn under 4 år let overvældet og skræmt af filmens lys - og lydeffekter. Medierådet anbefaler derfor, at børn under 4 år ikke ser film i biografen. Overstående er dog blot en anbefaling fra Medierådet.

I MovieHouse Ringsted ønsker vi det bedste både for vores kommende og nuværende gæster.
Vi tillader derfor adgang for børn, som er fyldt 3 år. Dermed er alle film bortset fra Baby-Bio forbudt for børn under 3 år.