COVID-19

NYHED! På baggrund af de seneste restriktioner er biografen desværre midlertidigt lukket. Vi glæder os til at kunne byde vores fantastiske gæster velkommen tilbage.

For spørgsmål kan vi kontaktes på: mail@moviehouse-ringsted.dk - Der må dog forventes længere svartid i denne periode.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det er nu et krav, at der skal benyttes mundbind eller visir i biografen. Det skal dog kun benyttes når man er enten STÅENDE eller GÅENDE, så altså IKKE når man sidde på sin plads i salen eller i vores lækre foyer og cafe. Reglerne gælder ikke for børn under 12 år. Det er muligt at købe mundbind i biografens billetsalg til kun kr. 5,- pr. stk. Max 1 pr. gæst.Biografen er åben! Og her i MovieHouse Ringsted efterlever vi alle gældende krav og retningslinier... Og lidt til endda! Vi tager gerne ansvar og forsøger at bidrage til løsningen. Derfor kan du trygt besøge MovieHouse og vi glæder os til at byde dig velkommen!

STOP! - Har du symptomer på sygdom, så tag IKKE i biografen! Du skal blive hjemme i minimum to døgn efter, du er blevet helt symptomfri. Vi forbeholder os ret til at afvise gæster, som viser tegn på sygdom, også selvom der er købt billetter.

Vi opfordrer alle til at KØBE billetter inden ankomst til biografen via vores hjemmeside. På den måde kan vi begrænse kødannelse, det samlet antal gæster og opholdstiden i foyerområdet. Ligeledes anbefales det at man ankommer til biografen ca. 20-30 minuter før forestillingens start.

Ved indgangen til biografens kioskområde, er der ophængt handsker og opstillet håndsprit. Dette skal benyttes inden adgang!

Vi har sat gang i mange rutiner for at skabe et trygt miljø for vores gæster. Læs mere om de forskellige initiativer her under:

- Krav om mundbind når man er STÅENDE og GÅENDE- Gælder ikke børn under 12 år
- Begrænsning af antal gæster tilladt i foyer, kiosk og sale
- Særskilt adgangsforhold til og fra alle sale
- Max to film der starter samtidig
- Ledige pladser mellem hver gruppereservation, så alle afstandskrav overholdes
- Adgang til hånddesinfektion og handsker flere steder i biografen
- Skiltning med retningslinier, afstandsmærker mv.
- Nye skrappe rengøringsrutiner
- ...Og meget meget mere!