Nyheder og info

12/11: Her skal du vise coronapas
Myndighederne har fra fredag d. 12. november 2021 igen indført coronapas, hvilket også gælder her i biografen. Hav derfor venligst dit coronapas klar allerede ved ankomst. Du finder dit pas i enten coronapas-appen eller MinSundhed-appen. Dit coronapas er gyldigt, hvis du enten er vaccineret, nyligt testet negativ eller hvis du tidligere har haft COVID-19. Gælder for alle gæster fra og med 15 år.

Der gælder en række undtagelser til kravet om coronapas, herunder for personer der kan fremvise dokumentation fra et borgerservicecenter for at være undtaget test og/eller vaccine.

---------------------------------------


16/9: MovieHouse Ringsted er kåret som en af de bedste oplevelser i området omkring Roskilde

Campaya.dk har medtaget MovieHouse Ringsted i en ferieguide til de bedste oplevelser i området omkring Roskilde. Det er vi naturligvis meget stolte af, og et vidnesbyrd om at vi i MovieHouse tilbyder en oplevelse der rækker ud over filmen.

Du kan læse beskrivelsen og finde flere oplevelser omkring Roskilde her.

Med Campaya.dk sommerhusudlejning er det blevet lettere end nogensinde at finde en feriebolig eller et sommerhus til din næste ferie. Campaya har mere end 25.000 sommerhuse i Danmark og over 110.000 ferieboliger i hele verden.

Lej sommerhus her

---------------------------------------


3/9: Fejl på BLÅ Biografklub Danmark kuponer
Desværre har der været en trykfejl på de BLÅ fysiske ark med kuponer, som sælges i biograferne. Det gør at den kode som starter med "BKD" ikke vil kunne indløses på hjemmesiden, men at man i stedet blot skal benytte den længere kode som starter med "900". Har man et blåt ark, skal man altså bare beholde det og i biografens billetsalg, er der ingen forskel.

---------------------------------------


27/8: Billetsalget til Bond og Dune starter...
Nu skulle det være endeligt... Bond - No Time To Die får premiere torsdag d. 30. september. Vi kan oplyse at billetsalget til Bond skydes igang mandag d. 20. september præcis kl. 10:00.

En anden stor og ventet international titel er Dune, som har premiere torsdag d. 16. september. Her til starter billetsalget torsdag d. 2. ligeledes fra kl. 10:00

---------------------------------------


14/8: Information om COVID-19
Det er ikke længere et krav at bære mundbind eller fremvise corona-pas når du besøger biografen. Samtidig er alle arealkrav udfaset fra lørdag d. 14. august 2021. Husk stadig at holde afstand til hinanden og brug hånddesinfektion som er opsat flere steder i biografen.

Vi opfordrer alle til at KØBE billetter inden ankomst til biografen via vores hjemmeside. På den måde kan vi begrænse kødannelse, det samlet antal gæster og opholdstiden i foyerområdet. Ligeledes anbefales det at man ankommer til biografen ca. 20-30 minuter før forestillingens start.

Ved indgangen til biografens kioskområde, er der ophængt handsker og opstillet håndsprit. Dette skal benyttes inden adgang!

---------------------------------------